alarm Kreirano, 26.12.2020. u 17:30
Soma Fitness
hero4
Napredni treninzi za razvoj snage i mišićne mase
Jedna fotka u pozadani.
article3-slider
Usluge
Online + Grupni treninzirnrnNaš glavni cilj je podizanje kvalitete života tjelovježbom, a to postižemo na dva načina, grupnim i online treninzima.rnrnOnline treninzima postižemo maksimalnu individualizaciju programa vježbama, fleksibilnost s terminima treninga i kompletno praćenje napretka prema željenom cilju. Grupni treninzi imaju daleko najbolju atmosferu u kojoj članovi pod budnim okom naših trenera mogu znatno napredovati u jačanju i mršavljenju. Kod nas to dodatno dolazi do izražaja jer u grupe primamo 5 do 10 polaznika.
hero2-1
O nama
U centru pažnje nije vježbanje nego osoba koja vježba. Tjelovježbom stvaramo novu vrijednost za naše članove, ali imamo u vidu da je najbitnije kako se naši članovi osjećaju usred treninga.rnrnTo, naravno, uključuje biranje vježbe, doziranje opterećenja, ali najbitnija je jedna ljudska komponenta – da osoba zna da ima našu pažnju cijelo vrijeme, da se osjeća sigurno i kao dio zajednice te da se veseli svakom idućem treningu.
article3-slider
Treneri
Zoran Kornet - Vlasnik i glavni trener. Zaljubljenik u vježbanje, ali i u vježbanje drugih. Slobodno vrijeme provodi sa svojom obitelji, psima ili u planinama. Katkad sve troje istovremeno.rnrnJosip Kornet -rnVećinu svog života se bavi rekreativnim vježbanjem te je odlučio iskoristiti svoje znanje i iskustvo u istom kako bi pomogao drugima da postignu svoje ciljeve i poboljšaju kvalitetu života.
iframe2
Raspored
8 stupaca, od Ponedjeljka do Nedjelje
item1-slider
Cjenik
Grupni - 2x 375knrnGrupni - 3x 525kn rnOnline - 525kn
gallery3
gallery3
item2-slider
Kontakt
Balaški 2, 10257 Brezovica, HRrnTelefon: +385 98 185 0995rnkornet.zoran@gmail.com